”Det är inte så mycket att snacka om utan bara att ta och gå vidare.”
Foto: Eurosport/Eurosportplayer/Per Wiklund

Folkesson/Algman om anmälningen: ”Tydliga bilder”

ANNONS

Det var i tisdagens möte mellan Linköping och Växjö som en situation inträffade som Samuel Folkesson/Algman därefter blivit anmäld till Juridiska Nämnden för, här berättar Folkesson/Algman om situationen - och hur en skräckskada från i fjol fortfarande hänger med.

Det var i slutskedet av tisdagens match mellan Linköping och Växjö som den aktuella situationen inträffade där Växjös Samuel Folkesson/Algman blir liggandes, en situation som därefter blivit anmäld till Juridiska Nämnden för filmning. Folkesson/Algman själv tar det hela med ro och menar att bilderna talar sitt tydliga språk, samtidigt som förra säsongens skräckincident mot Lindås där han fick två tänder utslagna efter en klubba i ansiktet fortfarande hänger kvar.
- Ska jag vara helt ärlig så finns det inte så mycket att säga, det är ganska klara och tydliga bilder, säger Samuel Folkesson/Algman till Innebandymagazinet och fortsätter:

- Men det är väl mycket sen förra säsongen när man fick en klubba i ansiktet och med tänderna där man automatiskt blivit försiktigare med ansiktet. Jag ser en arm på väg, på bilderna ser jag sen att den är ganska långt bort, men på plats upplever jag att den är på väg. Men jag vet inte, det finns inte så mycket att säga.

TV: Se den aktuella situationen här. Obs, klippet saknar ljud.


Folkesson/Algman fortsätter sen och menar att han själv var snabb att erkänna sitt misstag när matchen väl spelades.
- Det finns väl värre saker att anmäla för. Man ser andra situationer i andra matcher som folk inte blir anmälda för till höger och vänster, t.ex. när någon blir skadad. Nu skadar jag inte någon i någon sorts syfte och vi får inte med oss något heller för det jag gör. Det blir Linköpings frislag och jag är snabbt uppe på benen och säger snabbt till Robin Laakso(Linköpings målvakt, reds anm.) att jag blir chockad bara. Jag försöker inte få med mig någonting och märker ju själv hur dum jag är. Det är inte så mycket att snacka om utan bara att ta och gå vidare.

Läs även
Växjö-spelaren anmäld till Juridiska Nämnden