Kalmarsund och Oscar Rohlin går skilda vägar, meddelar man idag.
Foto: Per Wiklund

SSL-spelaren bryter med Kalmarsund

ANNONS

Han öste in poäng i allsvenskan i fjol och anslöt till Kalmarsund i april, men nu står det klart att Oscar Rohlin och Kalmarsund bryter avtalet.

Oscar Rohlin anslöt till Kalmarsund i slutet av april från allsvenska Craftstaden och tecknade då ett tvåårskontrakt. Rohlin, som svaradeför 41(21+20) mål för Craftstaden senast har därefter haft svårt att ta en plats i Kalmarsund och för några veckor sedan meddelade Kalmarsund att man skrivit en dubbellicens för Rohlin med just Craftstaden. Men nu kommer beskedet att Kalmarsund och Rohlin helt bryter avtalet.
- Oscar är fortfarande en spelare som vi tror på, men ibland blir det inte som man har tänkt sig och när det inte fungerar socialt, så är det svårt att få spelet att fungera och då behöver man byta miljö för att kunna ta nästa steg, säger Kalmarsunds klubbchef Per Viberg i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Vårt gemensamma mål är att Oscar ska fortsätta att spela innebandy på en hög nivå och FBC Kalmarsunds mål är att någon annan förening löser ut Oscar från hans kontrakt med föreningen


Foto: Madeleine Lindholm