Marcus Ekengren väntar fortfarande på att göra säsongens första mål.
Foto: Per Wiklund

Ett inte nöjt Örebro söker revansch i helgen

ANNONS

Efter tre omgångar ligger Örebro på en femteplats i allsvenskan södra med två vinster och en förlust. Och även om man vunnit majoriteten av sina matcher så är lagets forward Marcus Ekengren inte riktigt nöjd ändå.

För när Ekengren ska summera lagets säsongsinledning menar han att det inte varit så bra som man velat.
- Ganska dålig. Vi har inte varit så nöjda med vår prestation hittills, sen har inte jag själv kunnat vara med förutom matchen senast men då var vi inte nöjda alls såklart. Det kan nästan bara bli bättre, säger Marcus Ekengren till Innebandymagazinet.

Ekengren har annars missat säsongsinledningen och gjorde sin första match senast när man förlorade med 3-2 mot Lindås på hemmaplan. Men det har inte varit någon skada som hållit Ekengren borta från spel.
- Det var bara en vanlig sjukdom, ont i halsen, hosta och förkyld.

För Örebro väntar nu Fagerhult Habo på bortaplan imorgon.
- Det är nog en av de tuffaste matcherna i serien. Fagerhult är bra och det kommer bli jäkligt tufft, men vi vet om att blir en tuff match och det är den inställningen vi kommer gå in med.

Ekengren gick också mållös när man mötte Lindås senast, en match där laget endast gjorde två mål framåt. Och just effektiviteten framåt är något Ekengren vill se en förbättring på till helgens match.
- Det var framförallt effektiviteten som var dålig i förra matchen, kanske att det var ett litet steg framåt annars i spelet men effektiviteten var riktigt dålig. Släpper man in tre mål så ska man vinna en match och det är något vi jobbat mycket med. Hoppas det ger utdelning imorgon.

- Det viktigaste från min sida är prestationen. Det är upp till var och en att vara fokuserade när man kommer till lägena men just att komma till lägena och prestationen ska vara ännu bättre än tidigare matcher.