"Nu är vi på banan igen så nu får de andra lagen se upp."
Foto: Per Wiklund

Ganevik hjälte när Mullsjö bröt förlustsviten

ANNONS

Efter fyra raka förluster kom en efterlängtad seger för Mullsjö.

När Kim Ganevik gjorde mål åtta sekunder in i förlängningen mot Dalen kunde Mullsjö andas ut. Efter premiärvinsten mot Sirius har det blivit fyra raka förluster för västgötarna, så dagens 5-4-vinst och två poäng var väldigt efterlängtad.
- Jag känner en lättnad. Vi hade givetvis velat ha en trea idag, men vi får nog vara nöjda med två med tanke på den tunga perioden vi haft. Det är skönt att vara på banan igen, säger Ganevik i SSLPlay efter vinsten och menar att man ändå haft en bra känsla i laget trots förlusterna.

- Vi har pratat ganska mycket om passion och allt det där vi vill stå för som lag. Det vi brukar stå för. Ett hårt arbetande lag kommer vi alltid vara. Sådana bitar har vi tryckt på.

Fem gjorda mål var ett kliv framåt då det är vad man hade producerat totalt i de senaste två matcherna.
- Jag tycker vi har skapat lägen för att vinna tidigare matcher också, men det var skönt att det lossnade lite idag. Nu är vi på banan igen så nu får de andra lagen se upp.

tycker vi skapat lägen för att vinna tidigare matcher också men skönt lossnar lite idag. nu är vi på banan igen så nu får de andra se upp.

Läs även
Matchfakta: Mullsjö-Dalen 5-4 SD