Warbergs lagkapten Robin Westergren på väg att gratulera Mattias Kongstad till ett av hans 4 mål mot Visby.
Foto: Per Wiklund

Det var 953 dagar sedan det hände sist

ANNONS

Efter en 953 dagar lång väntan har Warberg äntligen tagit tre poäng i SSL igen. Det är en väldigt glad lagkapten som Innebandymagazinet får tag i precis efter vinstmiddagen.

- Jäkligt skönt att ta första trean för säsongen. Vi gör en bra match nästan i 60 minuter. Vi får bra snurr på det framåt och de hade svårt att komma åt oss med sitt spelsystem. Vi fick utrymme att skapa många chanser och vi satte dit dem så vi tog en stabil ledning. Efter det kunde vi bara spela av matchen, summerar kapten Westergren matchen för Innebandymagazinet.

953 dagar sedan du vann med Warberg i SSL senast, hur är känslan nu?

- Jag tänkte själv på att det måste vara några år sedan. Så det var jäkligt skönt och framför allt skönt att det inte tog allt för många omgångar innan vi gjorde det.

Känns det extra skönt att de är i nykomlingsmötet mot Visby som segern kommer med tanke på att ni båda två troligtvis kommer få slåss om att hålla er kvar. Dessutom kör ni över dem med 11-4.
- Självklart är det så, vi ska ju möta dem tre gånger under säsongen så då är det viktigt att vi kan sätta ner foten och visa dem att vi kan spela bra innebandy. Men framförallt känns det otroligt skönt med tre poäng.