Karlstad har drabbats av ett tungt avbräck inför den kommande säsongen.
Foto: Magnus C. Lydahl

Karlstads dystra besked - kan missa säsongen efter skadan

ANNONS

Med seriestarten runt hörnet kommer nu ett tråkigt besked från Karlstad där en av spelarna riskerar att missa årets säsong på grund av en skada.

Karlstad har haft en otroligt stark sillysäsong och spås av många bli en av favoriterna till en topplacering i allsvenskan södra under den kommande säsongen. Men nu kommer ett tråkigt besked från klubben då man kan tvingas klara sig utan backen Daniel Ed i upp till ett år.

Ed anslöt från Skoghall inför säsongen 18/19 och svarade för 21(8+13) poäng under den gångna säsongen men hade olyckan framme nu under försäsongen när laget deltog i Kallsta Open.
- Daniel skadade sitt knä den 24/8. Så kallad klinisk undersökning via sjukgymnast Per Ingmarsson visar främre korsbandsskada, skriver Karlstad på sin hemsida och fortsätter:

- Viss chans till att han klarar sig utan operation finns men han kommer träffa en ortoped som är knäspecialist inom två veckor. Om knät då fortfarande är instabilt kommer han sannolikt att opereras. Om han klarar sig utan operation så är han borta tre månader. Om en operation krävs så är han borta från innebandyspel i ett år.