Söndagens träningsmatch mellan Mullsjö och Storvreta var Hampus Ahréns debut i Storvreta.
Foto: Adam Troy

Efter debuten: ”Kommer vara en toppspelare redan i år”

ANNONS

Söndagens träningsmatch mellan Mullsjö och Storvreta var Hampus Ahréns matchdebut i Storvretas färger, och efter matchen lovordar tränaren Andreas Harnesk nyförvärvet.

Gårdagens möte mellan Mullsjö och Storvreta slutade till sist 3-3 efter det att Mullsjö gått ifrån till en 3-1 ledning innan Storvreta därefter reducerade och kvitterade. Och efter matchen var Storvretas tränare Andreas Harnesk nöjd med vad hans lag visat upp.
- Jag tycker det var en bra förstamatch. Vi jobbar med kulturen och försvarsspelet sitter. Vi hade fler lägen än dem, bland annat ett par ramträffar, och med lite flyt hade vi kunnat vinna matchen, säger Andreas Harnesk till Upsala Nya Tidning.

Matchen var också Hampus Ahréns debut i Storvreta sedan flytten dit ifrån RIG Umeå under sommaren, och efter matchen får bland annat Ahrén lovord av Harnesk.
- Jag tycker flera var bra. Bland annat Hampus Ahrén som visade att han kommer vara en toppspelare redan i år, men jag tyckte även Viktor Klintsten var vass, han stod halva matchen och höll nollan.