Täby tappar en av sina rutinerade spelare.
Foto: Per Wiklund

Värvar från svenska mästarna: ”Vill trappa ner spelandet”

ANNONS

32-åriga Madelene Westerberg väljer spel hos annan Stockholmsklubb.

Madelene Westerberg har bytt från Hammarby till Nacka Wallenstam, och sedan vidare till Täby, de senaste tre säsongerna. I våras fick hon alltså avsluta säsongen med ett SM-guld. Nu väljer 32-åringen att byta klubb igen, den här gången till Tyresö Trollbäcken i Dam1an.
- Jag väljer TT av fler anledningar. Dels för att jag vill trappa ner spelandet på elitnivå och kunna ge andra saker i livet mer tid. Dels för att jag kommer döma Allsvenskan denna säsong, som kommer ta mycket tid. Dels passar division 1 mig bra spelmässigt då jag inte riktigt är redo att lägga klubban på hyllan än. Och sen vet jag att det är ett gäng supersköna tjejer då jag spelade med många av dem för 3 år sen när vi tog TT till SSL. Många timmar har alltså redan spenderats i Tyresöhallen genom åren och jag är sugen på ett gäng slitiga men roliga timmar till, säger Westerberg på klubbens Instagram och fortsätter:

- Tyresöhallen, TT som förening och just detta laget ligger mig oerhört varmt om hjärtat så det känns lite som att komma tillbaka hem.