En riktig trotjänare hänger på Thorengruppens återtåg mot SSL.
Foto: Magnus C Lydahl

Ännu en viktig pusselbit klar i Thorengruppens monsterbygge

ANNONS

Team Thorengruppen bara fortsätter att göra en stark allsvensk trupp ännu starkare.

Team Thorengruppens monsterbygge, som ska ta dem till SSL inom två säsonger, fortsätter med att lagets kulturbärare förlänger sitt kontrakt.
- Det är mycket glädjande att Johan Bergstrand har förlängt sitt kontrakt med Team ThorenGruppen SK över kommande säsong, säger sportchefen Jan Lundquist i ett pressmeddelande och fortsätter:

- ”Bulan” som är en av dem som varit längst i dagens trupp, han är också en oerhört omtyckt medlem av truppen med sitt sätt att vara som människa. En fantastisk människa på alla sätt, en person som drar med sig personer runt omkring sig, det är oerhört skönt att Bulan bestämt sig för att köra vidare.

Mariestadsonen och IBK Lockerud-fostrade Johan Bergstrand kom till Team ThorenGruppen SK, via Umeå City säsongen 2014/2015. Vilket gör att Bulan under fjolåret har passerat 100-matcher i TTG-tröjan.
- Bulan är en person som precis ALLTID stämplar in på träningar, jag skulle säga att han är en stor anledning till den kultur vi byggt upp i laget kort och gott en fantastisk person, säger tränaren Daniel Jernberg.

29-årigen går nu in i sjätte säsong i TTG-tröjan och att han ville fortsätta var det aldrig något snack om.
- Jag tycker fortfarande att detta är det roligaste jag vet, och jag känner att det efter en lite trögare säsong ifjol så har jag mer att plocka ur den här kroppen, säger Bula

Team Thorengruppens monsterbygge

Målvakt
Erik Ställ, Tobias Svensson (Ny)

Backar
Adam Lidgren Ny, Carl Wadsten, Mathias Hagert, Victor Öberg, Philip Öster (Comeback), Marcus Berglund (Ny)

Forward
Adam Hansson, Axel Hjälm, Daniel Hernandez, Hampus Öhgren, Johannes Övregård, Matteus Gavatin (Ny), Måns Höglin, Simon Sundström, Tobias Bergfors (Ny), Johan Bergstrand.