Den nyss avslutade säsongen stod Jesper Ekström för 33 mål och 27 assist i Onyxtröjan.
Foto: Richard Axell, mullsjoais.se

Poängkungen som ska ersätta poängkungen

ANNONS

Mullsjö har nu gjort klart med spelaren som ska ersätta Anton Vestlund kommande säsong.

Mullsjö tappade sin poängkung Anton Vestlund, som gjorde 52 poäng, till Karlstad förra månaden. Sedan dess har klubben letat efter en ersättare och nu har man hittat honom.

Det blir Onyx poängkung Jesper Ekström som den gångna säsongen kom tvåa i södra allsvenskans poängliga på 60 poäng.
- Mitt mål är att hjälpa till att vara med och vinna matcher. Att göra poäng är den rollen de vill ha mig i, sedan är det alltid lätta att säga att man ska in och fylla någons skor nu när tanken är att jag ska ersätta Vestlunds lucka. Men det gäller att verkligen ta den chansen och göra ett hårt jobb på planen. Det tänker jag göra, säger Ekström i ett pressmeddelande.

För två säsonger sedan debuterade den då 27-årige Ekström i SSL när han gick till Mullsjös största lokalkonkurrenter Jönköping. Ekström hade en bra debutsäsong som slutade med 24 mål och 9 assist.
-Nu får jag spela i det bättre laget, det ska bli hemskt kul. MAIS är en drömklubb med den publik och det engagemang som finns där alla lever sig in i det. Det var en av anledningarna till att det blev just Mullsjö.

Mullsjös sportchef Jesper Axell om värvningen:
- Det är precis den ersättare vi letat efter. Jesper är en rightare med ett bra skott och han har redan visat att han platsar i SSL. Han är en utvecklingsbar spelare som vi tror mycket på i vårt lagbygge.