Olle Berg skakar hand med Mölndals sportchef Mikael Lindqvist.
Foto: Privat

Avslöjar: Fjärde SSL-spelaren klar för Mölndal

ANNONS

Mölndals galna silly season fortsätter och nu kan Innebandymagazinet avslöja att man gjort klart med sin fjärde SSL-spelare till kommande säsong.

Mölndals IBF storsatsar mot allsvenskan och man har flexat musklerna rejält under silly season där man stärkt upp ett redan starkt lag som missade allsvenskan med uddamålet senast.

Först värvade man in bröderna Bernvid från Lindås Rasta för att stärka upp ledarsidan med SSL-kompetens. Därefter förstärkte man ledarstaben ytterligare när man värvade in en fystränare som har 14 SM-medaljer i Triathlon som ska se till att göra hela truppen starkare.

Som grädde på moset så har man förutom att förbättra möjligheterna för befintlig trupp att bli bättre dessutom värvat in fyra SSL-spelare. John Hellman från Lindås Rasta, Albin Thurén och Andreas Hörberg från Pixbo Wallenstam och nu kan vi avslöja att man även gjort klart med en tredje spelare från Pixbo i Olle Berg.
- Olle är backen med stort B som vi letat efter. Han är en back som älskar att spela fysiskt och vi är grymt nöjda att han valde oss, säger sportchef Mikael Lindqvist till Innebandymagazinet.

Ni slutade trea i serien ifjol och föll sedan på målsnöret i kvalet. Med tanke på er galna silly vad kan man förvänta sig av ert monsterlag kommande säsong?
- Vi hade redan förra året en väldigt bra trupp men till kommande säsong ser det riktigt bra ut. Jag tycker att vi gått riktigt mycket plus och vi kommer att ställa höga krav på oss själva. Målet är allsvenskan, det är inget som vi sticker under stolen med. Men vi har en stor utmaning framför oss.

2 SSL-tränare, 4 SSL-spelare och en fystränare som kan bada i SM-medaljer. Hur lyckas ett Herr1an-lag värva all denna kompetens?
- Vi har en bra produkt och ett ledarteam som få i Göteborg kan mäta sig med. Så när vi presenterat vårt upplägg så har de nya inte tvekat.

Har ni bränt av alla fyrverkerier eller har ni flera bomber på lager?
- Vi har en plats kvar att fylla så varför skulle det inte bli en bomb till?