Cornelia Fjellstedt skriver ett långtidskontrakt med IKSU.
Foto: Per Wiklund

Årets back förlänger med IKSU - skriver långtidskontrakt

ANNONS

Efter spekulationerna - nu står det klart att årets back under den gångna säsongen, Cornelia Fjellstedt, förlänger med IKSU.

Cornelia Fjellstedt blev utnämnd till årets back under den gångna säsongen och är en av IKSU:s ledande spelare. Nu står det klart att det blir en fortsättning för Fjellstedt i IKSU då hon tecknat ett nytt tre-årskontrakt med klubben.
- Att förlänga med IKSU kändes självklart för mig. Det här är klubben i mitt hjärta, säger Cornelia Fjellstedt i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Jag har sedan jag var liten drömt om att spela i en och samma klubb och trivas där till 100% och att få göra det är otroligt stort för mig. Jag älskar klubben och dess driv att alltid vilja göra allting för att vinna. Att det sedan finns ett driv att utvecklas och att människorna i och runt klubben är otroliga gör inte saken sämre.

IKSU fick se sig själva bli utslagna i semifinal senast där Täby visade sig vara numret för stort, men inför den kommande säsongen finns det ingen tvekan om vart målsättningen ligger för Fjellstedt.
- Målet för nästa säsong är som alltid att vinna SM-guldet. Nu är det VM-år också vilket motiverar lite extra under säsongen. Målet kommer vara att försvara VM-guldet och vinna SM-guld nummer sju för klubben.

Jocke Sjöström, klubbchef:
- Cornelia är ryggrad och hjärta i IKSU och snart en av dem allra största i klubben genom alla tider. Hade det varit viktigt för henne så hade hon blivit utsedd till världens bästa spelare vid något tillfälle, men denna kreatör vinner hellre titlar än individuella utmärkelser. Det känns grymt bra att en så ödmjuk och otroligt professionell spelare representerar IKSU även kommande säsonger.