"Det var skönt att gå in utan några förväntningar."
Foto: Björn Sandberg

26 mål i debutsäsongen: ”Tufft att vänja sig”

ANNONS

Sandra Hawerman, född 1999, snittade över ett mål per match under sin första SSL-säsong. Så här summerar hon 2018/19.

Det blev ett mycket lyckat debutår i SSL för Sandra Hawerman, som valde att inte följa med upp nykomlingen Göteborg i finrummet och istället gå över till konkurrenten Warberg. Där har hon gjort 26 mål och 6 assist på 25 matcher under 2018/19.
- Den var en mycket lärorik första säsong i SSL som jag kommer ta med mig mycket ifrån. Det var tufft att vänja sig vid det högre tempot men det var skönt att gå in utan några förväntningar på en på den nivån, säger Hawerman till Innebandymagazinet.

Hur summerar du säsongen för lagets del?
- Det var en svängig säsong för oss och framförallt en väldigt tuff start med många skador. Det är starkt av ett lag att tillslut klara SSL kontraktet efter att haft kniven mot strupen såpass många matcher. Nu lägger vi det bakom oss och siktar på nästa säsong!

Vilken var lagets bästa prestation och vad var din bästa prestation under säsongen?
- I hemmamatchen mot Rönnby tycker jag vi spelade som bäst över 60 minuter. För egen del så minns jag matchen ute på Visby som en lyckad prestation.

Vilket är ditt mest minnesvärda ögonblick från säsongen?
- Det var nog när vi fått reda på att vi säkrat kontraktet, det var en härlig känsla!

Dina tankar om den kommande säsongen?
- Nu är siktet främst inställt på försäsong men jag tror på en bättre säsong för Warbergs del och nya roliga matcher mellan riktigt bra innebandylag.