Daniel Unoson med det klassiska handskaket och välkommen till Mullsjö Isak Hall.
Foto: Mullsjoais.se

Mullsjö värvar ny forward

ANNONS

Efter åtta tappade spelare värvar Mullsjö in sin femte nya spelare till kommande säsong.

- Vi föryngrar lite men stommen är kvar och vi är fruktansvärt nöjda med spelarna som är klara. Det var spelare som stod väldigt högt upp på vår önskelista så det känns så klart väldigt bra att vi fått dem då. Jag tycker att vi har fått en spets av kreativa offensiva spelare och det är vi väldigt nöjda med.

Citatet ovan är från Mullsjös sportchef Jesper Axel där han ger sin syn på de fyra spelarna som Mullsjö hittills har värvat in under silly season. Idag blev det klart att Mullsjös femte nyförvärv också är en spetsig kreatör.

Det är 21-åriga Isak Hall från Jemtland Innebandy i Östersund som flyttar söderut och gör de västgötska skogarna till sin hemmaplan.
¬ Ett riktigt kraftpaket med bra fysik, ska bli kul att se hur han kan utvecklas hos oss, säger sportgruppens Daniel Unoson i ett pressmeddelande.

Hall är en hårt jobbande spelare som tillbringade förra säsongen i Herr1an där han gjorde 27 poäng på 12 matcher i Jemtland. Anledningen till att det bara blev tolv matcher är att han under halva säsongen bodde i Uppsala.
– Det är ju såklart en stor skillnad eftersom det skiljer två divisioner. Tempot kommer vara betydligt högre vilket känns roligt och utvecklande, säger Hall om utmaningen att spela i SSL.

Vad som lockade med just Mullsjö menar han är inte bara ambitionerna klubben har utan också publiken.
– Intresset kring Mullsjö verkar vara stort och publiken riktigt grym, jag är taggad för uppgiften.

Läs även
Mullsjös sportchef om lagbygget till nästa säsong