Johan Kihlblom är klar som ny huvudtränare för allsvenska Fagerhult Habo.
Foto: Tero Väisänen

Tidigare SSL-tränaren tar över allsvenska laget

ANNONS

Johan Kihlblom har under de senaste säsongerna synts i Mullsjös bås som assisterande tränare till SSL-laget, men nu står det klart att Kihlblom blir ny huvudtränare för allsvenska Fagerhult Habo.

Johan Kihlblom lämnade sin roll som assisterande tränare i SSL-laget Mullsjö efter det att säsongen tog slut - och nu står det klart att Kihlblom istället kliver in som huvudtränare i allsvenska Fagerhult Habo.
- Jag är mycket glad att vi kunde knyta upp Johan. Han var vårt huvudspår från allra första stund och då känns det extra roligt att det löste sig, säger Fagerhult Habos sportchef Andreas Linderum till lagets hemsida.

Kihlblom gjorde fem säsonger i Mullsjö som assisterande tränare men valde alltså att kliva av samtidigt som huvudtränaren Andreas Elf slutade. Fagerhult Habo slutade på en femteplats i allsvenskan södra under den gångna säsongen, sex poäng bakom Onyx som knep den sista SSL-kvalplatsen.
- Johan är trots sin ganska ringa ålder (född -89) väldigt rutinerad. Oerhört ambitiös och engagerad i allt han gör både på och vid sidan av planen. Det är precis den tränaren vi sökte för att föra skutan vidare på djupare vatten.