För 18:e gången i ordningen delar Innebandymagazinet i samverkan med Föreningen Svenska Superligan ut utmärkelserna Årets målvakt, back, center, forward, tränare och rookie på damsidan. Vinnarna presenteras nästa vecka.
Foto: Per Wiklund

Kandidater: Årets tränare, dam

Tränarnas röster är räknade och under kommande vecka presenteras vinnaren av utmärkelsen Årets tränare i SSL på damsidan. Här är de fem tränare som varit mest aktuella i omröstningen.

Kandidater: Årets tränare, dam
Henrik Vilhelmsson, IBK Dalen
Tillbaka i tränarrollen i Dalen till den här säsongen och har fått ihop det på ett mycket bra sätt. Dalen har varit ett av seriens svåraste lag att göra mål på och man tog sig till slutspel, där man faktiskt stundtals pressade storfavoriten IKSU väldigt bra i tre matcher.

Johan Ivarsson, Jönköpings IK
I fjol fick Jönköping kämpa för att klara nytt SSL-kontrakt. I år gick man till slutspel. En del i den magiska resan och förvandlingen har varit den här tränaren som återvände till laget efter fem års frånvaro och satte sin prägel på gruppen omgående.

Lars Bergström, IKSU
Efter en del tunga spelartapp i de bakre leden, på målvakts- och backpositionen, fanns det några frågetecken i IKSU inför den här säsongen. Men det hindr
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt