Valdemar Ahlroth blir Storvreta fortsatt trogen.
Foto: Per Wiklund

Klart: Efter spekulationerna - förlänger med Storvreta

ANNONS

Det har tidigare spekulerats i vart framtiden legat för Valdemar Ahlroth - men nu står det klart att forwarden förlänger med Storvreta.

Det har tidigare spekulerats i Valdemar Ahlroths vara eller inte vara i Storvreta kommande säsonger eftersom forwarden suttit på ett utgående kontrakt. Men nu står det klart att Ahlroth fortsätter i Storvreta då forwarden tecknat ett nytt två-årskontrakt.
- Jag är väldigt nöjd med att Valdemar Ahlroth fortsätter sin satsning med oss i Storvreta. Han har visat att han är en riktigt vass sniper med landslagskvalitéer, säger Michael Rasi från Storvretas sportgrupp till lagets hemsida och fortsätter:

- Han vet vad som krävs och förväntas av honom och han är verkligen sugen på att komma tillbaka till det poängsnitt han hade förra säsongen. Han vill vara viktig för laget och vara med och vinna guldmedaljer till Storvreta.

Ahlroth var med och bärgade SM-guld med klubben under sin första säsong men har fått den nuvarande säsongen störd av skador.
- Jag kände väl att jag inte var nöjd, sätt över två säsonger. Jag gjorde en jättefin första säsong och nu när det skulle bli nytt kontrakt, oavsett om det blev här eller inte, så var det inte lika självklart att jag skulle vara kvar som jag hade hoppats att det skulle vara. Mitt mål är att jag ska vara en spelare som klubben gör allt i sin makt att hålla kvar. När jag kände att så inte var fallet så ville jag bevisa att det är så det ska vara, säger Valdemar Ahlroth till lagets hemsida.

För Ahlroth finns det ingen tvekan om vart målsättningen ligger under det nuvarande slutspelet.
- Jag har förväntningen att vi går hela vägen och jag, precis som alla andra i vår trupp, är redo att göra vad som krävs för att det ska bli så.