Billy Nilsson är Sirius stjärnvärvning inför 2019/20.
Foto: Per Wiklund

Officiellt: Billy Nilsson klar för Sirius

ANNONS

Det har varit en illa bevarad hemlighet. Nu är forwardsstjärnan Billy Nilsson presenterad som nyförvärv av Sirius inför nästa säsong.

Billy Nilsson, som spelat i Schweiz de senaste tre åren, återvänder därmed till klubben där han senast spelade säsongerna 2014/15 och 2015/16.
- Jag har haft tre väldigt bra år i Schweiz men känner mig väldigt glad och motiverad av att komma tillbaka till Sirius och SSL, säger Nilsson till klubbens hemsida och fortsätter:

- Laget är ungt och talangfullt och jag vill bidra till att ta det till nästa nivå för att kriga i toppen av SSL. Föreningens fokus på en jämställdhet tycker jag är grymt bra och helt rätt. Jag ska verkligen göra allt jag kan för att hjälpa Sirius att toppa laget.

Tränaren David Ahlmark:
- Det är en dröm att få tillbaka Billy till Sirius. Med vårt nya offensiva spelsätt kommer Billy vara livsfarlig för motståndarna varje gång han är på plan. Han är en otrolig poängmaskin som även älskar när matcherna ska avgöras. Med Billy i laget kommer vi kunna skapa ytterligare en sylvass formation och samtidigt förstärka vårt powerplay enormt.