Rasmus Enström blev tremålsskytt när Falun vann med 14-3.
Foto: Magnus Fredriksson

Enström: ”Vi kör över dem fullständigt”

ANNONS

Falun har skaffat sig 2-0 i matcher mot Pixbo Wallenstam och inget talar för att Mölnlyckelaget kommer vända på detta, menar Faluns lagkapten Rasmus Enström.

Falun har tagit ett stadigt grepp om kvartsfinalserien mot Pixbo Wallenstam. 8-3 på hemmaplan i torsdags följdes upp med en storkross på bortaplan idag. 14-3 slutade matchen och det här ser just nu ut att bara kunna sluta på ett sätt.
- Jag trodde det skulle bli en tuff match, i match 2 brukar det bli mer ställningskrig. Men vi blåser bort matchen rätt fort, tycker jag. Vi får se vad de kommer med i match 3, säger Rasmus Enström till Innebandymagazinet och fortsätter:

- Vi kör över dem fullständigt. Sen är det bara 2-0 i matcher, så det är egentligen skitsamma att det blev 14-3. Men vi har en grym känsla i laget och har fått igång många spelare efter två matcher. Nu blir det hemmaplan i match 3, det kan inte bli bättre.

Vad talar för Pixbo?
- Ingenting. Just nu är vi några nivåer bättre. De måste förändra något för att kunna matcha oss. Resultaten i både match 1 och 2 talar sitt tydliga språk. Vi ska bara fortsätta ösa, jag skiter egentligen i vad Pixbo gör.

Kommer det här stanna vid fyra matcher?
- Spelar vi som idag så kommer det göra det, om de inte kommer med något nytt.