Andreas Lindholm blev poängbäst i Helsingborg under säsongen 18/19 med sina 47(17+30) poäng.
Foto: Per Wiklund

Klart: Nyckelspelaren förlänger med Helsingborg

ANNONS

Säsongen tog slut för Helsingborg i helgen - men redan nu har bygget inför kommande säsonger börjat när man förlänger med nyckelspelaren Andreas Lindholm.

Andreas Lindholm lämnade Hovslätt inför säsongen 2017/18 och anslöt då till SSL-laget Helsingborg. På två säsonger i SSL har Lindholm svarat för 83(42+41) poäng och utvecklats till en av lagets absoluta nyckelspelare - och nu står det klart att Lindholm förlänger sitt kontrakt med Helsingborg i ytterligare två år.
- FCH visade tidigt intresse för att dem ville förlänga med mig, vilket såklart är jättekul och dem visar sin uppskattning till vad jag kunnat bidra med, säger Andreas Lindholm till Helsingborgs hemsida och fortsätter:

- Jag trivs fantastiskt bra i både staden och laget såklart. Vilket är två starka orsaker. Sen har jag fått svar på dem frågorna jag haft och jag tror på den satsningen vi nu har påbörjat och känner att jag vill fortsätta vara en bidragande faktor kring FCH:s framgång.

Helsingborg missade slutspel under säsongen 18/19 och slutade på en tolfteplats i tabellen, men till kommande säsong är målsättningen glasklar för Lindholm.
- Målsättningen är att lira slutspel nästa år och så får vi se hur långt vi räcker till där – För min egna del hade varit kul att fortsätta bidra och utvecklas som innebandyspelare, vill fortsätta att öka min poängproduktion för varje mål. Sen hade en landslag chans aldrig varit fel att få. Men det måste jag först visa att jag är värd!