En RIG Umeå spelare är klar för Pixbo nästa säsong.
Foto: Per Wiklund

Pixbos första nyförvärv är i hamn

ANNONS

Säsongen 2018/19 håller på att gå mot sitt slut. Då presenterar Pixbo Wallenstams herrar sitt första nyförvärv inför kommande säsong.

Under tiden som Pixbo Wallenstam håller på som bäst att förbereda sig inför det stundande slutspelet så håller styrelsen på att förbereda för nästa säsong. Idag presenterade man nämligen det första nyförvärvet inför den kommande säsongen. Nämligen Fabian Lindbäck som tar studenten från RIG Umeå till våren.
– För det första har jag fått ett väldigt gott intryck av Pixbo Wallenstam som lag och förening. Det är en anrik klubb som alltid har varit med och slagits om SM-medaljerna. Hela föreningen känns väldigt proffsig i det man gör, både på och utanför planen. Detta var något jag hade lite extra i åtanke när jag valde klubb, att inte bara innebandydelarna kändes bra utan även allt runt omkring och det gjorde det verkligen i PixboWallenstam. Utöver det så känns Göteborg som en väldigt trevlig stad att bo i, säger Lindbäck i ett pressmeddelande.


Sportchef Rikard Jonsson om sitt första nyförvärv:
– Det känns otroligt bra att vi lyckats knyta till oss en av allsvenskans bästa backar. Fabian är en seriös lagspelare med ett fint spelsinne och stora offensiva kvalitéer. Trots sin unga ålder är han väldigt mogen i sitt spel och att Fabian väljer att fortsätta sin utveckling och satsning hos oss i Pixbo Wallenstam framför andra SSL klubbar känns väldigt bra och ger oss cred i vår fortsatta satsning mot framgångar.