Omar Aldeeb har under den nuvarande säsongen stått för 45(20+25) poäng på 22 matcher.
Foto: Per Wiklund

Klart: Omar Aldeeb förlänger med Falun

ANNONS

Omar Aldeeb anslöt till Falun under säsongen 2016/17 - och nu står det klart att han förlänger sitt kontrakt med ytterligare tre år.

Under gårdagen aviserade Falun att man idag skulle presentera en nyhet kring spelartruppen via en direktsändning på Facebook, och när klockan väl slog 16.30 stod det klart att Omar Aldeeb förlänger sitt kontrakt med Falun i ytterligare tre år.
- Vi har tre nya år för Omar vilket såklart är fantastiskt. Det ligger i linje med hur vi jobbar med långsiktighet och kontinuitet, säger Faluns klubbchef Patrik Bäck i sändningen.

Omar var uttagen till landslaget och Finnkampen under helgen som gick men tvingades lämna återbud på grund av skada, men det faktum att ytterligare en Falun-spelare går mot sin landslagsdebut är Bäck väldigt positiv över.
- Det är ett bevis på att vi gör någonting bra i klubben och att spelarna tillsammans med våra duktiga ledare utvecklas. Det är vi självklart jättenöjda med. Varje spelare in i landslaget är en bock i rutan för oss. Det kommer fler chanser för Omar, det är vi säkra på.