Telge tog en meriterad seger mot Warberg som innebär att man hänger kvar i jakten på nytt kontrakt.
Foto: Thomas Berglund och Idrottsfoto

Telge tog en livsviktig seger mot Warberg

ANNONS

Från att varit uträknade är nu Telge med i racet om nytt kontrakt igen.

Jumbon Telge vann över Warberg för andra gången denna säsong och efter att varit helt uträknade efter första halvan är nu Telge med i kampen om nytt kontrakt. Man ligger fortfarande sist men efter 8-7 vinsten mot Halläningarna är det bara en poäng upp till Warberg som ligger precis över nedflyttningsstrecket.
- Onödigt spännande vi är klart bättre och leder med 7-4 och har bud på ännu fler mål men innebandy går fort och 2 anfall senare var det match igen, säger Telges tränare Nicklas Hedstål som inte var så nöjd över det tappade överläget.

Även om Telge tappade 7-4 ledningen till 7-6 och att Warberg replikerade direkt på Therese Ahlqvist 8-6 mål och hade bud på en kvittering tycker Hedstål att matchen slutade rättvist.
- Tycker vi vinner rättvist vi är det bättre laget matchen igenom naturligt har vi lite svårt att stänga matchen, beror såklart på tabelläget.

Tabelläget ja, ni tog in på lagen över och är nu med i kampen igen på allvar.
- Klart segern var viktig vi ska ta två poäng mer än Warberg och Linköping på de matcher som är kvar och det kommer vi klara. Vi har slagit Warberg båda matcherna och det brukar avspegla sig i tabellen till slut.

Vad ska ni plocka fram för att klara det?
- Vi har ett spel som vi har investerat i under säsongen som vi kommer få utdelning på nu under våren. Vi ser med tillförsikt fram emot fortsättningen av serien