Sirius tog sin tredje uddamålsvinst på de fyra senaste matcherna.
Foto: Björn Sandberg

Sirius fortsätter vinna med uddamålet

ANNONS

Sirius seger mot Telge satt hårt inne men nu kan man fira jul med gott om luft ner till slutspelsstrecket.

Sirius är inne i ett bra flow och idag tog man sin fjärde seger på de fem senaste matcherna när man besegrade jumbon Telge med 4-3.
- Det var en jämn match och trots att vi inte spelar på topp behåller vi en bra känsla genom hela matchen, summerar Sirius tränare Tobias Svensson matchen till Innebandymagazinet.

Sirius hade ledningen men fem minuter in i sista perioden kvitterar Telge till 2-2 genom Caroline Rosenberg och strax därefter tar Sirius time out.
- Jag upplevde att vi slarvade lite så jag tog en time out för att rätta till ett par detaljer. Efter det spelade vi upp oss och vi kontrollerade matchen.

Anna Mattsson gav Sirius ledningen strax därefter men Caroline Rosenberg vägrade ge sig så lätt så hon spelade fram Felicia Forsmark till 3-3 med sex minuter kvar att spela.
- Efter deras kvittering ökade vi tempot och gjorde allt för att få en boll till. Vi lyckades till slut få in ett riktigt grismål med två och en halv minut kvar. Trots att de tar ut målvakten sista två så är de aldrig nära att kvitter och vi vinner rättvist.

Varför är det ni som vinner?
- Telge har några riktigt vassa spelare men vi har ett mycket vassare kollektiv och det var det som avgjorde.

Några spelare som förtjänar extra beröm?
- Jag tycker att förstaformationen med Anna Matsson, Agnes Wiklund och Evelina Sparf gör en bra match.