Felix Stenbäck - här i Dalens tröja inför säsongen 2013/14
Foto: Idrottsfoto
Landet runt

Talangen som försvann - Felix Stenbäck

ANNONS

Felix Stenbäck var länge en stor talang som fick chansen i Gästriklands distriktslag, U19-landslaget och blev även framgångsrik i SSL med Dalen - men efter säsongen 2013/14 försvann den stora talangen

Felix Stenbäck var en stor talang som spelade både med Gästriklands distriktslag och U19-landslaget. Säsongen 2013/14 representerade han också Dalen i SSL och gjorde på 25 matcher 7 poäng (6+1) men det var också det sista vi såg av Stenbäck på innebandyplanen. Vad hände egentligen med den stora talangen?
- Det är väl en lite längre historia men skadade först knät som höll mig borta i ungefär ett år sen när jag närmade mig en comeback så fick jag problem med skallen. Som gav mig yrsel, illamående och gjorde mig utmattad. Så jag tvingades hemåt igen och försöker ta mig tillbaka till ett "normalt" liv, säger Felix Stenbäck till Innebandymagazinet.

Även om det har varit en lång väg tillbaka så har Stenbäck idag inte gett upp tankarna på en comeback, dock siktar han på att börja i en lägre division men tankarna på en framtida elitsatsning kvar än idag.
- Men jag hoppas på att kunna göra comeback väldigt snart med en klubb i lägre div än ssl. Men jag är väl inte 100% fri från "sjukdomen" än men det går framåt varje dag. Och de är inte klart vad som orsakade mina problem. Men jag har inte lagt ner min elitsatsning utan den ligger på is för tillfället.



100 bästa 93:orna i Sverige
Artikelserie: Innebandyns årskullar. Vi synar de mest framgångsrika lagen, distrikten och spelarna - där flera skulle bli fullfjädrade stjärnor.
Den här artikeln handlar om: