Örebro tog steget upp till SSL under säsongen som gick - 7 anledningar till varför man etablerar sig direkt.
Foto: Leif Jirebecks

7 Anledningar till varför Örebro SSL-etablerar sig

Örebro gjorde det som många trodde var omöjligt - man besegrade Kalmarsund och Gävle i kvalet och tog sig därmed till SSL för första gången i klubbens historia. Laget har något spännande på gång och här är sju anledningar till varför man etablerar sig i SSL under kommande säsong.

Örebro Innebandy - föreningen som endast sju år gammal spelar i världens bästa innebandyliga. När laget satte upp sin långsiktiga plan för att ta sig till SSL var det nog en hel del som höjde på ögonbrynen, när man sedan ställdes mot Kalmarsund i kvalet var det nog många som räknat bort dem. Örebro visar gång på gång att man inte ska räkna bort laget, här är sju anledningar till varför Örebro kommer etablera sig i SSL.


1. Planeringen
Sedan Örebro blev en egen föreningen satte man en tydlig planering. Efter tre år i Herr1an skulle man avancera till Allsvenskan, efter fyra säsonger i allsvenskan skulle man avancera till SSL. SSL har hela tiden varit målet för Örebro sedan föreningen klev in i Axberg säsongen 2010/11. Nu är man i SSL och räkna med att föreningen sätter upp nya mål, bli
LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt