Jämtdal lär vara eftertraktad på sommarens övergångsmarknad
Foto: Kjelle Svensson

Jämtdal öppnar för återkomst till Rosersberg

ANNONS

Han var hela Elit2ans överlägset vassaste poängmaskin. I mitten av januari lånades han ut från Rosersberg till allsvenska Djurgården, där han fortsatt producera mål och assist.

Det har inte blivit några sex poäng per match i allsvenskan, något som han snittade under tiden i Elit2an med serieledande Rosersberg, men väl sex poäng på fyra matcher.
- Det var lite jobbigt i början med ett helt annat tempo. Jag hann bara göra en träning innan första matchen, och hade varit utomlands en tidi innan. Så fysiskt var det ganska jobbigt med många matcher på kort tid, säger Jämtdal till Innebandymagazinet.

Hans tidigare lag Rosersberg har lekstuga i Stockholms Elit2a där man vunnit 15 av 17 matcher hittills. Jämtdal gjorde själv 75 poäng på de 13 matcher som han fanns med i.
- Vi gick och vann varenda match på slutet, och tempot var inte så högt: varken under träning eller på match. Nu är det helt annorlunda här i Djurgården!

Var han spelar nästa säsong är inte klart i dagsläget. Han är Rosersberg-spelare igen den 1:a maj när låneperioden är slut, och har sedan ett år kvar på sitt kontrakt.
- Vi får se hur det känns efter säsongen. Men jag kan absolut tänka mig återvända, då närheten till träningarna är bra exempelvis. Man får mycket tid över till familj och sånt vilket är värdefullt.

Han har tidigare spelat i superligan med Caperiotäby och senast Växjö, och stänger ingen dörr för en återkomst till högsta divisionen.
- Man vill alltid spela matcher som betyder något, och som det pratas om!