https://static-cdn.esmg.se/4/images/aRubene-IKSU 10.jpeg
Frida Norström brinner verkligen för möjligheten att vara med på SFYC.
Foto: Niklas Ekblom
Landet runt

Frida Norström: ”Peppa och inspirera unga”

ANNONS

När Frida Norström bestämde sig för att göra comeback i IKSU hade hon ett krav som hon ville ha inskrivet i kontraktet. Att hon skulle vara ledig under Sweden Floorball Youth Camp – då hon ska vara med som instruktör.

Frida Norström, till vardags i IKSU, är en av instruktörerna under Sweden Floorball Youth Camp. Något hon sett fram emot.
- Det kändes jättekul att vara med och få chansen att jobba med detta. Att få chansen att peppa och inspirera unga innebandyspelare, säger Frida Norström till Innebandymagazinet.

Och du ville verkligen inte missa detta. Vad jag förstått fick du det inskrivet i ditt kontrakt med IKSU att du skulle vara upptagen denna helgen?
- Ja precis, det stämmer. Jag tyckte jättespännande och roligt. Och detta var innan jag hade bestämt mig för att spela. När jag tackat jag kände jag att jag vill göra det här.

Vad kommer din roll som instruktör under SFYC vara?
- Vi kommer att tilldelas en grupp som vi kommer att ha hand om. Det handlar mycket om att vara där, hjälpa till, peppa och inspirera och komma med tips under övningar och utanför.
Den här artikeln handlar om: