Mullsjö kunde segerjubla mot Storvreta för andra gången den här säsongen.
Foto. Per Wiklund

Mullsjö tog imponerande seger i Uppsala

ANNONS

En repris från förra årets tuffa kvartsfinalserie när Storvreta tog emot Mullsjö idag. Mullsjö lyckades vinna mot Storvreta för andra gången den här säsongen.

Ett Storvreta som hade svårt att göra mål i power play straffades av ett effektivt Mullsjö i dagens match. Benjamin Löfdahl i Mullsjö-målethade en bra dag och räddade många skott. Mullsjö vann matchen med 3-1, en av målskyttarna var Sebastian Palmqvist.
- Vi vinner idag för att vi verkligen krigar. Vi sitter på nästan varje skott och täcker bra. Vi skapar inte mycket idag, men när vi väl fick chanserna så satte vi dem. Sen gör Benjamin en bra match och låter oss andra göra vårt jobb i lugn och ro, säger Simon Palmqvist till Innebandymagazinet.se.

Mullsjö har nu vunnit båda matcherna mot Storvreta den här säsongen. Ett lag man verkar trivas att spela emot. Segern innebär att man går förbi just Storvreta i tabellen.
- Vi trivs mot lag som är lite mer bollförande. Som Storvreta, Pixbo och Falun. Vi är lite sämre när vi ska vara bollförande mot till exempel Höllviken. Även fast vi har blivit bättre på det, säger Palmqvist.

Matchfakta: Storvreta- Mullsjö