Mora behåller sin första placering.
Foto: Per Wiklund

Mora vinnare i toppmötet

ANNONS

Både Rönnby och Pixbo vann sina matcher igår. Vilket satte press på Mora inför matchen mot Endre. Mora klarade pressen och vann komfortabelt.

Matchen som visades på TV 12 började med mål från Anna Jakobsson. Efter att ha precis kommit tillbaka från en två minuters utvisning satte Jakobsson den distinkt i mål. Mora kvitterade sedan genom Jessica Eriksson och kunde där efter göra både 2-1 och 3-1 innan periodpausen. Endre kom tillbaka in i matchen i andra perioden och kunde kvittera till 3-3. Men i tredje perioden tog återigen Mora över matchen och kunde vinna med 8-3.
- Vi gör två bra perioder. Första och andra perioden. Andra perioden är inte något att hänga i, den är dålig från vår sida. Men jag tycker att vi krigar på bra för varandra idag, säger Jessica Eriksson till Innebandymagazinet.se.

I och med vinsten så behåller man sin första placering även efter denna omgång. Men att man ligger där vid seriens slut har inte så stor betydelse. Jessica Eriksson säger att det viktigaste är att man tar SM-guld.
- Vi har haft ett tydligt mål inför den här säsongen och det är SM-guld. Sen vart vi slutar i serien har inte så stor betydelse, avslutar Eriksson.