https://static-cdn.esmg.se/4/images/_MG_0019 kopiera.jpg
Två mål och två assist från Patrik Hagberg i AIK:s vinst.
Foto: Calle Ström

Hagberg: "Höga förväntningar på den här truppen"

ANNONS

Förlusten mot nykomlingen Sirius är glömd, nyförvärven har börjat leverera och de tre första poängen är bärgade. Genom en stark andraperiod och en pangstart på tredje perioden lyckades AIK slå Mullsjö med 6-4 på bortaplan. - Matchen mot Sirius var konstig med mycket avblåsningar, nu släppte domarna på mer och det blev en mer spelande match, säger Patrik Hagberg till Innebandymagazinet.se.

Dagens match mot Mullsjö började dock inte särskilt lovande för AIK:s del. Jimmie Pettersson gav hemmalaget ledningen med 1-0 och Mullsjö hade även 2-1 innan Solnalaget kom igång.
- De var klasser bättre i första. Men vi jobbar oss in i det och vinner rättvist, summerar Patrik Hagberg som hade en stor del i segern med sina två mål och två assist.

Hagberg med sin erfarenhet från flera år i superligan vet vad som krävs för att gå långt. Och han ser mycket stor potential i årets AIK.
- Vi har ett väldigt bra lag. Stor trupp, vi rullar på 15 gubbar hela matcherna och gör det bra. Det kommer vara jätteviktigt i slutändan. Jag har höga förväntningar på den här truppen.

Läs mer
Betyg: Hide-a-lite Mullsjö-AIK
Matchfakta: Hide-a-lite Mullsjö-AIK 4-6