Här är tränarstaben som ska leda Mullsjö framåt nästa säsong.
Foto: Mullsjoais.se

Mikael Hill ny tränare i Mullsjö

ANNONS

Efter att David Ahlmark tvingades lämna sin post som tränare i Hide-a-lite Mullsjö har klubben jagat ersättare och nu är det klart hur ledarstaben ser ut för nästa säsong. Meriterade Mikael Hill blir ny huvudtränare med Andreas Elf och Emil Lindkvist som assisterande. - Jag är förväntansfull. Det är en kul utmaning där jag känner en stor potential att utveckla laget ytterligare, säger Mikael Hill.

Senast kommer han ifrån IBK Lockerud men har även tränat Jönköping och Fagerhult tidigare, samt jobbat som innebandinstruktör på Mullsjögymnasiet i fem års tid.
- Jag känner klubben väl och har en bra överblick på laget, säger Hill i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Lagets profil lockade. För mig handlar det inte mest om att det stod SSL på seriebeteckningen utan att det är spännande att få utveckla de unga spelarna.

David Ahlmark kom in med en hel del taktiska förändringar i laget, en bra grund att stå på enligt Mikael Hill.
- Vi ska bygga vidare på det David startade men komplettera ytterligare. Särskilt i offensiven. Vi ska ha mer bollinnehav och våga vinna fler bollar högt upp i banan. Men det täta, intensiva spelet med de snabba spelvändningarna kommer att vara kvar.

Landslagsmeriterade Andreas Elf tvingades avsluta sin spelarkarriär på grund av skada och nu finns han istället med som assisterande tränare.
- Jag tror jättemycket på Andreas som tränare. Han har ett fantastiskt stort engagemang, hjärta för MAIS och en stor kunskap, säger sportchefen Jesper Axell.