https://static-cdn.esmg.se/4/images/storvreta_sirius_ssl 036.jpg
Jesper Berggren gjorde två mål när Storvreta vann i Fyrishov mot Sirius med 7-4 (4-1, 2-1, 1-2).
Foto: Annette Bohlin

Storvreta är bäst i Uppsala igen!

ANNONS

Inför 2 098 åskådare visade svenska mästarna vem som är bäst på innebandy i Uppsala. - Det var revansch för oss eftersom vi förlorade senaste matchen. Jag känner många i laget och det är skönt att visa vilka som är bäst i stan och de tre vunna poängen är också viktiga, säger tvåmålsskytten Jesper Berggren till Innebandymagazinet.se.

Storvreta är på gång efter en tuff höst. Under lördagseftermiddagen blev det en solklar seger mot Sirius i Fyrishov.

En av matchens bästa spelare var Jesper Berggren som gjorde två mål i matchen, det måste känts skönt att trycka in 2-0 i första perioden och 5-1 två minuter in i andra perioden?
- Ja, det var riktigt skönt. Vi spelade bra hela laget och det är kul att göra två mål inför över 2 000 åskådare. Vi hade bra energi i hela laget.

Hur är det att spela utan Mika Kohonen som låg sjuk hemma?
- Spelmässigt påverkar det jättemycket. Han är en ledare på plan och leder vår första femman och han har mycket boll, framförallt i slutet av matcherna. Vi har spelat utan honom förr och det finns andra som kan ta ansvar. Påverkar.

Kanske är det till och med bra att spela utan honom ibland?
- Nej, jag vill aldrig spela utan honom, han är såpass överlägsen i den här sporten.

Kan du plocka fram någon detalj som avgör matchen?
- Nja, det är svårt att plocka ut någon faktor. Vi är bättre från första tekning. Det kändes aldrig farligt. Vi har en bra form och gjorde en stabil insats helt enkelt.