Henrik Larsson är sugen på innebandyspel igen. Nu ser det ut att bli av igen inom kort.

Larsson bekräftar intresset för innebandyspel igen

ANNONS

Idag bekräftar Henke Larsson sitt intresse för att åter spela innebandy igen precis som Helsingborg sportchef berättade i helgen. - Det är vår förhoppning, vi ska ge honom några dagar till och sedan börjar vi att prata med honom, säger FCH:s sportchef Glenn Stjernqvist till Innebandymagazinet.se.

Till Helsingborgs Dagblad bekräftar Henke Larsson att det ser ut att bli en fortsättning med FC Helsingborg så snart han är fräsch i knäet igen. Bekräftelsen innebär att all annan media har med det som toppnyhet idag.

Såhär berättade Glenn Stjernqvist till Innebandymagazinet i helgen om Larssons återkomst till innebandyn!
- ”Henke” ser våra hemmamatcher och har ett lika stort intresse som tidigare för oss. Nu när Magnus Hallbäck avbröt karriären på grund av skada har vi en plats över i truppen och vår förhoppning är att det är ”Henke” som fyller den luckan. Han är oerhört välkommen till oss.

Blir det i så fall samma mediefokus på honom även denna gång?
- Ja, i alla fall de första två matcherna. Sedan är det skillnad om han är en före detta fotbollsspelare eller lagkapten i fotbollslandslaget. Vi kommer naturligtvis att dra lite mer folk med honom i laget men de som tjänar mest på om han spelar med oss är alla lag som vi möter på bortaplan.