Viktor Matsenius är klar för Warberg som även är på jakt efter flera spelare från Matsenius förra lag Växjö.
Foto: Jörgen Wallinder

Ny tränare klar för Warberg

ANNONS

Warberg förlorade SM-finalen i lördags men ligger inte på latsidan utanför. Nu har klubben gjort klart med en mycket jagad tränare. - Det ska bli fantastiskt kul, säger nyförvärvet till Innebandymagazinet.se.

Anders Forsström slutar i Warbergs ledarstab. I hans ställe kliver Viktor Matsenius in. Senast i Växjö. Matsenius är klar för två år i Warberg.

- Det visar väl att man gjort något gott i Växjö. Det ska bli roligt att arbeta med Isac Carlsson, vi tänker rätt lika. Hans styrka är vad jag förstår att jobba med de så kallade stjärnorna. Jag utvecklar de unga spelarna. Tillsammans ska vi göra Warberg ännu bättre nästa år.

Isac har kvar huvudansvaret?
- Jag vet faktiskt inte, men jag antar det. Vi har pratat om rollerna men inte om just det här med huvudansvar. Men jag kan tänka mig att jag blir assisterande.

Hur var det när Warberg ringde?
- Jättesmickrande. De spelar positiv innebandy och jobbar aktivit med boll. Tycker det är skönt, jag är allergisk mot grisspel. AIK vann SM-finalen den här gången men det tar vi tillbaka nästa år. Räkna med ett hungrigt Warberg nästa säsong. Det här ska bli skitkul.