Innebandymagazinet.se - Innebandy, Floorball, Salibandy, Unihockey - Världens största sajt om innebandy
   
onsdagen den 23 oktober 2019
 
 
 
Start
Nyheter
#ibsilly
Resultat
PLAY
Matcher idag
PLUS
Coachen: SSL herr
SSL dam
Logga in | Sök
 
 
Tipsa oss!
Facebook Instagram Twitter Redaktion Kundtjänst Annonsera Jobba här  
Innebandymagazinet PLUS
Få tillgång till hela Innebandymagazinet

  Stockholms SSL-lag 2020? Här är vårt Dream Team!
Ikväll möts AIK och Djurgården i ett hett 08-derby. Kvalitéerna i de olika Stockholmslagen är många, men utspridda. Hur hade en drömtrupp med de bästa spelarna från respektive lag i huvudstaden stått sig i SSL?


  JAS herr: Målvakterna som startat säsongen bäst
Framtidens stjärnor blommar ut i juniorallsvenskan. Här är målvakterna som varit extra heta i de inledande omgångarna och mycket väl kan bli SSL-keeprar om några år. ✔ Succé efter klubbytet till Ledberg ✔ Räddade 25 av 26 skott ✔ Producerat assistpoäng


  JAS dam: Målvakterna som startat säsongen strålande
Framtidens stjärnor blommar ut i juniorallsvenskan. Här är målvakterna som varit extra heta i de inledande omgångarna och mycket väl kan bli SSL-keeprar om några år. ✔ Väggen i Åkersberga ✔ Björklinges distriktslagskeeper ✔ Hållit nollan två (!) gånger redan


  Sveriges bästa Herr2an-spelare inledningsvis
Vi har letat fram Sveriges bästa målskyttar, framspelare och poängmakare ute i landets 16 Herr2an-serier. ✔”Herr2ans Kim Nilsson”


  Så värderas alla 291 spelare i SSL herr-coachen
Du får 15 miljoner att spendera i managerspelet. Vilka spelare köper du till ditt lag? Här är alla spelare och värderingar, lag för lag.


  Så värderas alla 304 spelare i SSL dam-coachen
Du får 15 miljoner att spendera i managerspelet. Vilka spelare köper du till ditt lag? Här är alla spelare och värderingar, lag för lag.


  Efter EFT: Dessa 20 spelare vill vi se i VM-truppen
Med 46 dagar kvar till VM tar vi en titt på vilka spelare som spelade till sig en plats i VM-truppen efter helgens EFT samt vilka som spelade bort sina chanser. 5 Spelare i EFT-truppen bör få stanna hemma och 3 som var hemma i helgen bör få åka med till VM.


  Säsongsstartens toppar och floppar i Allsvenskan
Innebandymagazinet rankar: Spelarna som SSL-klubbarna borde börja ringa redan nu, och spelarna som varit en stor besvikelse i inledningen.


  Spelarna som toppat och floppat i herrarnas SSL
Vi har tagit en titt på de fem största topparna - och flopparna - i SSL Herr så här långt.


  Smålands kanoner och kalkoner - i alla divisioner
Innebandymagazinet synar alla tabeller och resultat i Smålandsserierna så här långt, här är lagen och spelarna som stuckit ut extra i säsongsstarten. ✔ Herr2an ✔ Herr3an norra/södra ✔ Herr4an norra/västra/östra/södra ✔ Dam1an ✔ Dam2an norra/västra/östra


  Divisionslandslagen: Hur skulle de stå sig i VM?
Idag startar landslagshelgen med Euro Floorball Tour. Vi leker med tanken att formera landslag på spelare från lägre divisioner. ✔ Herr2an-landslaget ✔ Herr1an ✔ Allsvenskan herr & dam


  Stor granskning: Vi synar alla divisioner i Stockholm
Granskar alla tabeller och resultat i Stockholmsserierna så här långt, här är lagen och spelarna som stuckit ut extra. ✔ Herr2an ✔ Herr3an norra/södra ✔ Herr4an norra/mellersta/södra ✔ Herr5an norra/västra/östra/södra ✔ Dam1an ✔ Dam2an norra/södra ✔ Dam3an norra/södra


  Alla divisioner i Skåne - vi granskar seriestarten
Innebandymagazinet synar alla tabeller och resultat i Skåneserierna, här är lagen och spelarna som stuckit ut extra. ✔ Herr2an ✔ Herr3an ✔ Herr4an norra/södra ✔ Dam1an ✔ Dam2an ✔ Dam3an


  Dalarna: Spelarna som det snackas mest om i höst
Kungen av Herr5an, en ytterst ovanlig värvning, och en skottkanon som sätter 95 procent i bortre kryss. Från SSL till juniornivå - här är spelarna det viskas om extra på läktarna i Dalarna.


  Herr2an-landslaget: Hela divisionens All Star Team
Veckans landslagstema fortsätter. Hur hade herrlandslaget sett ut om man bara tog spelare från Herr2an? Här är vår drömtrupp!


  Spelarna som toppat och floppat i damernas SSL
Vi har tagit en titt på poängligan i damernas SSL och listar de fem största topparna och flopparna bland poängmakarna.


  Allsvenskans landslag: Hur hade det här laget gått i VM?
Landslagsveckan med Euro Floorball Tour är här. Vi leker med tanken: Hur hade landslaget sett ut om man bara tog spelare från Allsvenskan?


  Herr1an-landslaget: Hela divisionens All Star Team
Landslagsveckan med Euro Floorball Tour är här. Vi leker med tanken: Hur hade landslaget sett ut om man bara tog spelare från Herr1an?


  Allsvenskan-landslaget - en mäktig drömtrupp
Landslagsveckan med Euro Floorball Tour är här. Vi leker med tanken: Hur hade landslaget sett ut om man bara tog spelare från Allsvenskan?


  Uppland: Spelarna som det snackas mest om i höst
En succévärvning som kanske snart går förlorad, en talang med ett skott i världsklass och Silly season-beslut som förvånade många. Från SSL till juniornivå - här är spelarna det viskas om extra på läktarna i Uppland.


  Göteborg: Spelarna som det snackas mest om i höst
En underskattad talang som jämförs med Alexander Rudd. En division 3-spelare som jagas av elitklubbar. Och en sarghörn-brunkare som sätter skräck i stjärnorna. Från SSL till juniornivå - här är spelarna det viskas om extra på läktarna i Göteborg.


  Stockholm: Spelarna det snackas mest om i höst
En allsvensk debutant som SSL-tränaren skrev upp i sin antecklingsbok. En målvaktstalang som är lika lovande i ishockey. Och en Herr4an-spelare som väcker frågetecken - ”vad gör han ens där?”. Från SSL till juniornivå - här är spelarna det viskas om extra på läktarna i Stockholm.


  B-landslaget: Sveriges bästa spelare utanför truppen
Idag togs damlandslagets trupp ut till Euro Floorball Tour. Innebandymagazinet synar spelarna som inte fick chansen i truppen och tar ut ett B-landslag - femma för femma.


  Rankar: Årets bästa nykomlingar, från SSL till H1
Ikväll möts Warberg och Visby i ett viktigt nykomlingsmöte i SSL. Vi granskar alla nykomlingar i förbundsserierna och rankar dem inbördes, serie mot serie. ✔ SSL herr & dam ✔ Allsvenskan herr & dam ✔ Herr1an


  De har startat bäst i jakten på Årets rookie-priset
Nya SSL-spelarna som har skaffat sig ett försprång i resan mot den prestigefyllda utmärkelsen. ✔ Heta kandidater: SSL herr / SSL dam


  Herr3an: Kungarna av premiäromgångarna
Innebandymagazinet gör en djupdykning i starten av division 3-säsongen, här är spelarna som startat brutalt bra. ✔ Kaptenen i Stockholm ✔ 19-årige målvaktstalangen i Skåne ✔ Från Allsvenskan till Herr3an i Göteborg ✔ Norska landslagsforwarden i Värmland


  Hyllningar till största tränarprofilerna i JAS
Innebandymagazinet kartlägger tränarna i juniorallsvenskan som sticker ut lite extra. ✔ Spelarnas hyllningar: ”Noggrann i allt han gör” - ”Har lösningar på allt” - ”Otroligt erfaren”


  Herr1an-lagen som trotsat förhandstipsen
Ett par omgångar in i herrarnas division 1 har några lag redan överraskat sett till Innebandymagazinets tabelltips på förhand.


  Herr2an-lagen som trotsat förhandstipsen
Ett par omgångar in i herrarnas division 2 har några lag redan överraskat sett till Innebandymagazinets tabelltips på förhand.


  Spekulerar: Vem blir utsedd till Sveriges största talang?
Vi ger dig försmak på säsongens mest prestigefyllda lista - Sveriges 100 största talanger under 17 år, som släpps efter SDF-SM. Här är spelare födda 2003 som ser ut att ha goda chanser på förhand.


  Tippar: Så slutar alla grupper i SDF-SM F16
Om exakt tre månader spelas SDF-SM i Gävle. Här tippar vi hur det går för samtliga lag i flickklassen. Dessutom: Spelarna som kan bli stjärnor i sina lag!


  Tippar: Så slutar alla grupper i SDF-SM P16
Idag är det exakt tre månader kvar till SDF-SM i Gävle. Här tippar vi hur det går för samtliga lag i pojkklassen. Dessutom: Spelarna som kan bli stjärnor i sina lag!


  Spelarkommentarer: Lär känna alla i U19-truppen
Idag släpptes Sveriges U19-landslagstrupp till Euro Floorball Tour. Innebandymagazinet gör dig till expert på hela truppen - så här beskrivs spelare för spelare.


  Stjärnorna som slåss om bäst i världen-titeln 2019
Efter årsskiftet ska Innebandymagazinet tillsammans med förbundskaptener och internationell media för 15:e gången utse världens bästa innebandyspelare, den här gången för året 2019. Här spekulerar vi kring vilka som har störst chans att få utmärkelsen.


  JAS-spelarna som imponerat extra i premiärveckan
Innebandymagazinet synar DJ-spelarna som stuckit ut - grupp för grupp.


  JAS-spelarna som imponerat extra i premiärveckan
Innebandymagazinet synar HJ-spelarna som stuckit ut - grupp för grupp.


  Herr1ans All Star Teams 2019/20 - serie mot serie!
Vilken division 1-serie är bäst i Sverige? Här ställs Norrland, Östra Svealand, Mellersta Svealand, Västra, Östra Götaland och Södra Götaland mot varandra med varsin drömtrupp.


  Spelarna som imponerade extra i Allsvenskans premiär
I helgen spelades första omgången i Allsvenskan på herrsidan. Här är namnen som SSL-klubbarna redan nu kan skriva upp på önskelistan.


  Säsongsguiden: Bli expert på 2019/20 - från SSL till JAS
Exklusivt för PLUS-medlemmar: Innebandymagazinets stora genomgång av alla förbundsserier inför säsongsstarten. ✔ SSL herr & dam ✔ Allsvenskan herr & dam ✔ Herr1an ✔ Herr2an ✔ JAS herr & dam


  Guide: Allsvenskan herr
Premiärdagen är här! Bli expert inför säsongen 2019/20 i Allsvenskan på herrsidan. ✔ Tabelltips ✔ Bästa värvningarna ✔ Citaten


  Vi rankar: Bästa värvningarna i JAS dam
Innebandymagazinet synar årets silly season i juniorallsvenskan.


  Vi rankar: Bästa värvningarna i JAS herr
Innebandymagazinet synar årets silly season i juniorallsvenskan.


  SSL-guiden: Allt du behöver veta inför SSL 2019/20
Premiärdagen är här! Bli expert på allt inför säsongen 2019/20 i Svenska Superligan. ✔ Stjärnbetyg på alla 291 spelare ✔ Lagfoton ✔ Tabelltips ✔ Bästa värvningarna ✔ Årets domarpar ✔ Historik


  Stora Herr2an-tipset: Så slutar samtliga 16 tabeller
Totalt 162 lag gör upp i 16 division 2-serier. Innebandymagazinet har granskat samtliga och tippar slutplaceringen för alla lag.
✔ ”Allt annat än serieseger är en flopp” ✔ ”Fantastiska resultat på försäsongen” ✔ ”Fyra riktiga prestigevärvningar”


  JAS-guiden: Analyserar grupp för grupp med 169 lag
Premiärveckan i juniorallsvenskan är här. Innebandymagazinet synar alla 12 HJ-grupper och 8 DJ-grupper och tippar placering för samtliga.


  Division 1-guiden: Bli expert inför säsongen 2019/20
Premiärdagen är här! Innebandymagazinet analyserar alla serier på förhand. ✔ Tabelltips - så går det för alla lag ✔ Bästa värvningarna


  Tabelltips: Så slutar allsvenskorna från norr till söder
Ikväll smygstartar allsvenskan med ett toppmöte i norr. Men redan nu kan vi avslöja hur de fyra allsvenskorna kommer att sluta och hur de 32 lagen kommer att placera sig.


  Så kommer poängligan i SSL dam sluta
Förväntningarna ligger i luften och stämningen går nästan att ta på inför kvällens seriepremiär i damernas SSL. Så vi passar på att ladda upp med att titta i spåkulan och se vilka 20 spelare som kommer utmärka sig i poängligan kommande säsong.


  SSL-guiden: Allt du behöver veta inför SSL 2019/20
Premiärdagen är här! Bli expert på allt inför säsongen 2019/20 i Svenska Superligan. ✔ Stjärnbetyg på alla 304 spelare ✔ Lagfoton ✔ Tabelltips ✔ Bästa värvningarna ✔ Årets domarpar ✔ Så slutar poängligan


  Kastengren: ”Tanken är att jag ska ha ett större ansvar”
Årets rookie förra säsongen - nu ska Växjömålvakten Viktor Kastengren ta nästa steg. ✔ Dessutom: Vi rankar Sveriges bästa målvakter


 
  Digital lÄsning: 50 magasin

 
Start
Resultat
Nyheter
Notiser
PLAY
Matcher idag
Bloggar
Länkar
PLUS
Logga in | Sök
 
 
Tipsa oss!
Facebook Instagram Twitter Redaktion Kundtjänst Annonsera