Västerbotten stod för en mycket imponerande upphämtning i sista perioden mot Västergötland.
Landet runt

Hollsten-Liderg poängräddare för Västerbotten

Västergötland såg ut att gå mot sin andra raka seger när man ledde med 5-4 med mindre än minuten kvar att spela mot Västerbotten. Då klev Felix Hollsten Lidberg fram och frälste hemmapubliken i Udominate Arena.

Det var en match som innehöll det mesta. Självmål, tacklingar och ”flytmål”. Men Västergötland satt hela tiden i förarsätet, mycket tack vare duktige Hugo Eriksson som noterades för fyra poäng i matchen. Men det var Västerbotten som skulle få sista ordet då Felix Hollsten-Lidberg med 23 sekunder kvar att spela tryckte in 5-5 målet.
- Det var jävligt skönt! Vi har en kille i vårt lag som brukar zorra mycket så de satte två gubbar på honom. då blev jag ren och det var bara att sätta dit bollen, säger Felix Hollsten-Lidberg till Innebandymagazinet.se.

Vad är det som gör att ni lyckas komma igen från ett tvåmålsunderläge i sista perioden?
- Vår sammanhållning definitivt. Vi har sagt att vi ska ha jävligt kul de här dagarna, och det har vi också!

Nu ligger ni och Västergötland i delad ledning i gruppen på fyra poäng vardera. Var det gruppens två bästa lag som möttes ikväll?