Sara Helin gav Pixbo en smakstart på säsongen då hon med fyra poäng såg till att man bortabesegrade Täby med 5-3.

Helin hattrickhjälte när Pixbo vände och vann

Efter en mållös första period mellan Täby och Pixbo så skulle matchen verkligen ta fart i de två efterföljande. Och den som höll taktpinnen allra hårdast var Sara Helin, som med sina tre mål och en assist ordnande premiärsegern åt göteborgskorna. - Det var kul att det gick bra idag, men framförallt kändes hela min femma bra, säger Sara helin till innebandymagazinet.se.

Efter 20 minuters spel i Tibblehallen stod det fortfarande 0-0 och man började så smått undra om lagen visste om at det var säsongspremiär.
- Ja men efter den första perioden blev det lite mer svängigt säger Sara Helin.

För där tog först Täby ledningen innan Pixbo och framförallt Sara Helin vaknade till.
- Det var jättekul för egen del att skotten satt idag. Med framförallt min kedja, där fungerade spelet väldigt bra tycker jag.

Så för att sammanfatta så är du nöjd med lagets säsongsinledning?
- Stundtals så var det riktigt bra, men bollen hoppade kanske iväg lite mycket ibland. Men det är alltid tufft att spela borta mot Täby.