Storvretas enda nyförvärv denna säsongen Hampus Ahren lämnade planen poänglös med en missad straff på CV:t.

Bildspel: Storvreta-Mullsjö

Svenska mästarna Storvreta spelade idag en träningsmatch mot bronsmedaljörerna Mullsjö i Nyköping.

Svenska mästarna Storvreta spelade sin första träningsmatch ikväll mot Mullsjö och den slutade 3-3 efter 60 minuters spel.

Efter en mållös första period gav Robin Nilsberth (Emil Helmrich) Storvreta ledningen med 1-0 men innan mellanakten var över hade Mullsjö kvitterat och och gått förbi genom Tim Braillard (Jesper Ekström) och Jan Zaugg (Sebastian Palmqvist).

I tredje perioden utökade Mullsjö ledningen till 3-1 genom Sebastian Palmqvist (Pelle Tarenius) innan det var Storvretas tur att reducera och kvittera genom Emil Helmrich (Michael Jansson) och Tobias Gustavsson (Michael Jansson).

Nedan följer ett bildsvep från matchen signerat Adam Troy.