Trogna supportrar var på plats i Nyhemshallen och hejade fram Jimmie Pettersson och Storvreta till lagets sjätte SM-final.

Storvreta klara för SM-final efter stensäker seger

Det var aldrig något snack i den sjätte semifinal utan Storvreta gjorde processen kort med Mullsjö.

Mullsjö får vänta på sin första SM-final istället blir det Storvreta som får spela sin sjätte SM-final mot IBF Falun efter att man kört över Mullsjö i semifinal sex.

Poängkungen Albin Sjögren satte 2-0 efter cirka 14 minuters spel och de var hans första mål på 197 minuter och en sekund mot Mullsjö i semifinalserien. Han följde sedan upp det med att göra 3-0 till Storvreta i andra periodens första byte. Sedan rullade målen in med strid ström för Storvreta fram till 6-0 innan Anton Vestlund kunde reducera till 1-6 innan den andra perioden var över. Mullsjös landslagsback Kasper Hedlund var inte nöjd i periodpausen när Cmore pratade med honom.
- Vi ligger steget efter och de har en bra gameplan där de spelar på våra misstag. Vi spelar svårt och smånätt och tappar balansen med vår tredje gubbe, det är för dåligt på denna nivå.

I tredje perioden spelade Storvreta bara av matchen och Mullsjö lyfte ut målvakten efter halva perioden. Sebastian Palmqvist fick David Gilleks skott på klubban och styrde in 2-6 efter cirka 14 minuter. Men Jimmie Pettersson gjorde sitt andra mål och sitt fjärde poäng 30 sekunder senare. Två minuter från slutet kunde Niklas Winroth rulla in 8-2 till Storvreta inför en fanatisk bortaklack.