Göteborgs kommun har inte haft något lag i SSL sedan IBF Älvstranden 2006/07.

Extra - Lindås är klara för SSL!

Efter att ha besegrat Warberg med 2-1 i matcher och nu Djurgården med 2-0 i matcher står det klart att Lindås spelar i SSL till nästa säsong!

Lindås slutade på en fjärde plats i allsvenskan södra och fick möta Warberg i första kvalrundan. En motståndare som man besegrade med 2-1 i matcher. I den andra kvalrundan ställdes man mot Djurgården och efter att ha vunnit den andra kvalmatchen med 4-3 är det nu helt klart att Lindås till hösten kommer spela i SSL.

Det var också Lindås som började matchen bäst och som tog ledningen i den första perioden. En ledning man bevarade till i början av tredje perioden där Djurgården till slut kunde kvittera, men glädjen blev kortvarig. Lindås tog återigen kommandot bara minuten senare och den här gången höll man ledningen hela vägen till slutsignal. Men det blev en dramatisk sista minut där Djurgården reducerade till 3-4 med bara 55 sekunder kvar, men närmare än så kom man aldrig.