Sverige krossade allt i sin väg i VM-kvalet och vann sin kvalgrupp med förkrossande 94-6 i målskillnad.
Landslaget

Sverige krossa allt i sin väg

Sverige vann sin VM-kvalgrupp överlägset efter att ha besegrat Slovakien i sista matchen med 11-4.

I Sista gruppspelsmatchen stod hemmanationen Slovakien för motståndet och det var just första gången Sverige mötte något motstånd överhuvudtaget. Efter första perioden hade Sverige bara ledningen med 2-1 efter att Jonathan Nilsson gjort båda målen.

I andra perioden så fullbordade Nilsson sitt hattrick och då tog Robin Nilsberth över showen och även han gjorde hattrick innan den andra perioden var över. Endast Rasmus Enström stack i mellan med ett mål annars var det bara Nilsson och Nilsberth som målskyttar de första sju gångerna. Siffrorna hann att sticka iväg till 9-3 innan Slovakien räddades av gonggongen och en välbehövlig periodpaus.

Sista perioden slutade precis som första med att Sverige vann den med 2-1 och matchen totalt med 11-4.

Precis som väntat krossade Sverige allt i sin väg i VM-kvalet och målskillnaden slutade på hela 94-6 på fyra matcher.