Jonathan Nilsson stor matchhjälte med sina fyra mål

Jonathan Nilsson sänkte Linköping

Helsingborgs herr Nilsson gjorde 4 mål och en assist och var den största anledningen till Helsingborgs bortavinst.

Fredrik Nyholm inledde matchen mellan Linköping och Helsingborg genom att göra mål efter halva första perioden och Linköpings ledningsmål var det enda som gjordes i den perioden.

Andra perioden blev desto mer målrik och när krutröken lagt sig hade Helsingborg vänt på steken och den stora härföraren var Jonathan Nilsson som stod för två mål och en assist. Ställningen efter andra perioden 4-3 till bortalaget.

Sista perioden står och väger vid ställningen 4-5 och med två minuter kvar kunde Helsingborg göra två snabba mål fram till 4-7 vilket blev slutresultatet. Med ytterligare två mål i sista perioden av Jonathan Nilsson blev han den stora skillnaden mellan lagen.