Örebro dominerar - Höllviken vänder och vinner

Örebro dominerade stort i den första perioden mot Höllviken i andra matchen i kvalet till SSL. Sen vaknar Höllviken och står för en sjuk vändning. Se alla målen från den dramatiska målfesten.

Höllviken fick en kanonstart på den andra kvalmatchen med mål efter 36 sekunder, men så var det slut på det roliga i första perioden. Gästerna Örebro var effektiva och gjorde åtta mål på 14 skott i perioden. När lagen gick till första pausen stod det 2-8 på resultattavlan i Halörhallen. Det såg ut att kunna bli en tredje och avgörande kvalmatch.

Höllviken jobbade in sig i matchen i den andra perioden och kunde gå till paus fyra mål bakom Örebro i matchprotokollet, på ställningen 4-8.

I den tredje perioden gjorde man ytterligare fyra mål. Mattias Andersson kvitterade till 8-8 med tre minuter kvar av matchen. Det blev inga flera mål och matchen gick till förlängning.

I förlängningen gjorde Jacob Rubensson 9-8 till Höllviken efter fem minuter, och sjuka vändningen var ett faktum.

Höllviken slog sedan ut Jönköping i nästa kvalomgång och spelar i SSL kommande säsong.