Internationellt

Schweizarnas snygga tennismål mot Norge

I vissa matcher är höjdpunkterna en frossa i snygga mål. I matchen mellan Norge och Schweiz i gruppspelet under VM 2014, blev det gjort 17 mål totalt. Över hälften av målen var riktigt delikata, som detta från schweizarna.

Det allra snyggaste målet stod nog Schweiz för i matchen mot Norge när de gjorde 6-3 med tre minuter kvar av den andra perioden. Norges Jonas Gustavsen bryter nästan bakom mål, men bollen hamnar hos Emanuel Antener som skickar den vidare på volley till Manuel Maurer som står bakom det norska målet, han skickar den vidare direkt på volley till Christoph Hofbauer, som självklart smäller den i mål på volley. Tennismålet var ett av VM:s läckraste och visar prov på bra tekniska färdigheter hos schweizarna.