Denna gången var det vitklädda Hagfors som vann på hemmaplan mot Karlstad.

JAS-tisdag! - Veckans sammanfattning från DJ

Fortsatt segersvit för Rönnby, en sexmålsskytt och toppmöten runtom i landet. Allt det och lite i veckans sammanfattning!

DJ-grupp A:
Dalen tappade viktiga poäng i toppen när man förlorade borta mot Thorengruppen/Gimonäs med 2-1 och då RIG/Röbäck slog IKSU/Sävar, så skiljer det nu tre poäng, samtidigt som RIG har en match mindre spelad. I RIG/Röbäcks seger så visade Alexandra Terner klass med sina fyra poäng. I helgens sista match så krossade Sundsvall/Ankarsvik, Gullänget-Kroksta med 13-1, där Alva Nybjörk stod för sju poäng.

DJ-grupp B1-B2:
Kampen mellan grupperna fortsätter, där ett toppmöte stod på schemat, Nacka mötte Täby. Tillslut blev det B2-gruppens Nacka som vann med 5-3, där man med två mål i den tredje perioden avgjorde matchen. Nykvarn besegrade Djurgården, jumbon i B1-gruppen, med 9-3, där Clara Ekenström gjorde sex mål och ledde sitt lag till seger. Trosa Edanö och Hässelby fick dela på poängen efter 2-2., men Bele Barkarby, topplaget i B1-gruppen, fortsätter tugga på och 9-2 borta mot Tullinge, var lagets åttonde seger.

Dj-grupp C:
Överlägsna Rönnby fortsätter leverera och tog sin nionde seger när man slog Arboga med hela 16-0 och har nu nio poäng ner till Karlstad. Karlstad, som i sin tur, förlorade borta mot Hagfors med 4-3 och dessa två lag emellan, skiljer det nu bara fyra poäng. Karlstad som har andraplatsen, Hagfors på den fjärde och med Lockerud emellan. I helgens sista match så vann Skoghall på bortaplan med 4-3 mot Kristinehamn.

Dj-grupp D:
Endast två matcher spelade i D-gruppen, där Pixbo vann toppmötet mot Lindome med 4-2, vilket nu gör att man är förbi Warberg i toppen, samt att Backadalen slog Göteborg på bortaplan i gruppens bottenskikt.

Dj-grupp E:
Den glesa E-gruppen leder till få spelade matcher, så även denna vecka. Röke kunde på bortaplan slå Engelholm med 2-0, där duktiga Lolla Andersson såg till att hålla nollan. Målen, de båda, kom i slutet av den tredje perioden. Åstorp slog Häljarps på bortalan med 4-6, vilket gör att man har fortsatt häng på Stanstad i toppen.